DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

URBAN TEAM este o societate comerciala care are ca principal obiect de activitate elaborarea de studii si documentatii de urbanism si amenjarea teritoriului.

Echipa de lucru are la baza un nucleu de absolventi ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti, fiind completata cu sociologi, economisti si ingineri capabili sa faca fata cerintelor complexe ale documentatiilor specifice acestui domeniu.

Activitatea pe care o desfasuram reprezinta un subiect de interes major pentru populatie, dezvoltatori privati si pentru autoritatile responsabile din interiorul comunitatilor atat la nivelul centrelor urbane cat si al zonelor rurale. Obiectivul nostru este realizarea si mentinerea unei oganizari fizice, sociale si economice echilibrate a teritoriului precum si protejarea si conservarea mediului.

Atuurile noastre, in calitate de urbanisti profesionisti, sunt competenta si responsabilitatea. In baza experientei castigate in domeniu si impreuna cu beneficiarii nostrii (autoritati locale, persoane fizice si juridice) identificam nevoile prezente si viitoare ale colectivitatii, evidentiem oportunitatile, constrangerile si implicatiile, propunand solutii sub forma de politici si planuri de amenajare.

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste pachetul nostru de servicii, prin rapiditatea executiei solicitarilor si sistemul de livrare prompta la sediul clientului, am reusit sa castigam increderea tuturor clientilor nostri.

Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Respectarea angajamentelor pe care Urban Team si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

firma demolare Constanta Hormigon impreso videobooth Iasi