SERVICII

SERVICII OFERITE DE URBAN TEAM

Activitatea pe care o desfasuram are la baza Legea nr. 350 / 2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul, cu modificarile si completarile ulterioare.

Personalul societatii este inclus in lista specialistilor cu drept de semnatura pentru documentatiile de amenajare a teritoriului si de urbanism, in calitate de membri ai Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) si in tabloul national al arhitectilor din cadrul Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR).

Pe langa personalul calificat societatea noastra dispune si de toate mijloacele tehnice necesare elaborarii si redactarii lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate.

In acest moment societatea noastra poate coordona elaborarea urmatoarelor documentatii de urbanism si amenajarea teritoriului:

  • planuri de amenajarea teritoriului judetean PATJ, planuri de amenajarea teritoriului regional, planuri de amenajarea teritoriului interjudetean si planuri de amenajarea teritoriului frontalier
  • planuri de amenajarea teritoriului interorasenesc sau intercomunal, planuri de amenajarea teritoriului metropolitan si planuri de amenajarea teritoriului periurban al principalelor municipii si orase
  • planuri urbanistice generale PUG si planuri urbanistice zonale PUZ impreuna cu regulamentele locale aferente acestora
  • planuri urbanistice de detaliu PUD

ALEGE CU INCREDERE SERVICIILE URBAN TEAM

elaborare de studii / documentatii de urbanism / amenjarea teritoriului

firma demolare Constanta Hormigon impreso videobooth Iasi